Geboortekaartjes.nl
joepiedepoepie 250x250
Trouwkaarten.nl

Gastenboek

Aantal berichten: 1

Annemie Van Brande

22 februari 2015 09:36:45
Beste Stien en Arnaud ,

Van harte proficiat met de geboorte van Arthur! Jullie zullen het nu al goed gewoon zijn, zo'n kleine man in huis!! Hij ziet er fantastisch uit en ik hoop dat alles vlot verloopt. Hoewel je er soms een minder geslaagde nachtrust bij moet nemen! :)  
Ik kocht in naam van ons mama, tante Miet, een parklegger van jullie lijst. Zelf kan ze dat niet meer organiseren, maar het is fijn zo'n geboortekaartje te vinden bij haar post!! 
In naam van haar, en ook van ons: een goede gezondheid toegewenst voor jullie en Arthur,  nog ens pproficiat met jullie mooie gezin!!  

Annemie Van Brande

 
 

Antwoord

09 maart 2015 10:51:47
Hallo Annemie en tante Miet

Dank je voor je leuke berichtje en natuurlijk voor de fijne attentie. Mijn ouders hebben vorige week het park naar Zwitserland gebracht en nu slaapt Arhuurtje erin overdag. Hij wordt elke dag groter, dikker en sterker. Nog maar 2 maandjes oud, maar wat een groeiproces. Zelf ben ik nog tot juni thuis om voor hem te zorgen. Het is een heel andere uitdaging om mama te zijn. Gelukkig slaapt hij goed en is het eigenlijk een gemakkelijke baby. Een beginnersbaby noemen ze het ;) We gaan elke dag wandelen hier in de mooie natuur. De sneeuw heeft nu eindelijk plaats gemaakt voor zon en warme temperaturen. Vandaag staat er een fikse boswandeling op het programma. We stellen het goed :)

Veel plezier tijdens de eerste lentekriebels!
Groetjes, Arthur, Stien en Arnoud
 

Maak en stuur nu de leukste kaartjes op Kaartjeposten.nl, Geboortepost.nl en Trouwpost.nl.